onsdag 4 mars 2015

Vilka sökord leder till din blogg?

"Kvinnor i våtdräkt" Tycker ni andra som bloggar att det är lika kul som jag att titta på statistiken och kanske notera vilka sökord som leder in till er blogg? Jag kan inte låta bli att berätta att sökningen "kvinnor i våtdräkt" dyker upp i min statistik, oftare än man egentligen vill veta. 

 

Jag älskar verkligen det här bloggandet. Jag tycker det är så kul!!
Exakt varför kan jag inte svara på men det ligger väl i samma gen som ledde mig till journalistyrket, som får mig att hålla låda under middagar och som gör att jag ständigt bär på tusentals nya artikelidéer.

Har man en blogg så kan man också följa statistik. Det vet alla ni som har egna bloggar. Jag tycker också det är sjukt kul att analysera siffrorna och se upp- och nedgångar.

I dag kan jag inte låta bli att dela en skärmdump från översikten av sökord under den senaste perioden som har lett till min blogg. Bara så ni triathleter vet ... Vi är poppis där ute ...

2 kommentarer:

  1. "Tjuvrökte" och "nakna kvinnor" just nu. Jag vet inte om det betyder att jag har google-optimerat riktigt bra eller riktigt dåligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja det kan man undra. Och man kan bara skratta åt det och det inlägg som fått mest träffar på Google har rubriken Övertänd på Kungsholmen Runt

      Radera