tisdag 4 juni 2013

Ger mig flyt

Prylar har aldrig varit min grej. Så  det känns lite paradoxalt att falla för just triathlon – sporten som kräver mängder av utrustning!

Flera har frågat vad jag har för våtdräkt. Här är den!

Nyligen rensade jag ut i min klädkammare för att göra plats för alla träningsattiraljer: Cykelkläder, löparprylar, simdräkt, badmössor, simglasögon, fenor, och en våtdräkt. Vinterns skidkläder och pjäxor ska ju också få plats. Cykeln står i förrådet. Det fina är ju att man har kläder att tillbringa fritiden i ...

Vem behöver gå och shoppa på NK eller andra flådiga butiker när man har en snygg gummidräkt att glida runt i!?

Men en bättre badmössa måste jag skaffa. En som syns tydligt i sjön. I söndags blev en kvinna som simmade i Mälaren påkörd av en vattenskoter som smet. Hoppas att hon återhämtar sig från sina svåra skallskador.

(Våtdräkten var en julklapp från Roger. Snacka om att jag har killen som vet hur man uppvaktar en träningstokig tjej! Jag blev hur glad som helst!)


10 kommentarer:

  1. Snygg!! Säkert galet snabb också ;) Bra karl det där som vet vad en tjej vill ha (en träningstokig tjej då) hehe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt! Dräkten är snabb och det kan ju jag behöva om jag ska klara något triathlon! Hehe och jag har helt klart valt rätt man! ;-) Han är en bra coach också.

      Radera
  2. Känns som att träningsprylar är det enda jag köper nuförtiden ;) din våtdräkt är superfin! 2xu är grymma, jag är supernöjd med min! :) men fy så otäckt med kvinnan som blev påkörd, undra vilken färg som syns mest!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns som en bra dräkt och jag tror på orange eller röd badmössa om man simmar i öppet vatten med en del trafik.

      Radera
  3. En av alla fördelar med att vara mamma ledig var ju att jag kunde mysa i träningskläder dagarna i ända. Känns inte helt korrekt att ta på sig samma kläder på jobbet....synd nog
    SÅ fruktansvärt, badmössa med färg låter absolut som ett måste!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag stormtrivs i mina träningskläder. Grannar, barnens kompisars föräldrar börjar bli vana att se mig i träningsfrilla och tights ... har inga problem att smita in och handla mat på ICA heller för den delen! :-)

      Radera
  4. Jag håller med, vem behöver gå på NK :P
    Ursnygg våtdräkt :P
    Jag har en svart badmössa, borde jag köpa en annan färg till loppet? Pappa påpekade detta igår. Jag simmar iofs bara i småsjöar :P Hur kan man smita iväg så, blir så förbaskad!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Småsjöar är nog ett bra val. Man är ju ganska liten om det dyker upp en snabb motorbåt. Tyvärr är det ju många utan omdöme som kör. I bland är det bra att lyssna på sin pappa! ;-)

      Radera
  5. Hihi, ja inte trodde jag att det bodde en liten shopaholic i mig också. Det har blivit en hel del nya (tränings)prylar den här våren.

    Din våtdräkt är riktigt snygg!

    Otäckt det där med att bli påkörd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riktigt läskigt. Det är lustigt också hur ens referensramar förändras och vad man tycker är snyggt ... plötsligt är våtdräkter och cyklar urläckra. De har liksom inte funnits i min värld alls tidigare! :-)

      Radera