söndag 21 april 2013

Härligt kompisspring!

Jag ska bara träna lite ...

Inklämt på lunchen, en timme innan middagsgästerna ska komma, tidigt lördagmornar, sent en fredagskväll, på semestern, under konferensen, på hotellrummet ... (sällan tidigt på morgonen innan jobbet det tycker jag är sjukt jobbigt!) På julafton!

Och när mina vänner frågar om vi ska ses så säger jag nästan alltid:
– Absolut, jag ska bara träna lite!

I dag kom jag på den lysande idén att föreslå min väninna Cecilia att springa tillsammans med mig, istället för att planera in att vi ska ses efter mitt träningspass! Jag har sprungit aldeles för mycktet ensam. Kanske på grund av att jag inte klarat att vara stolt över mig själv som löpande människa. Nu är det slut med det! Jag ÄR löpare. Jag kan springa och jag kommer bara att bli bättre på det!

Social löpning. Prat, skratt och härlig stämning under dagens pass.


Cecilia är hur stark som helst och har tränat hela sitt liv men löpning har hon inte fastnat för. (inte än, hehe ...) Vi siktade på en tur längs vattnet, i skogen och genom hästhagar. Det var helt underbart och vi pratade, skrattade och njöt verkligen av synen av blåsippor, skärgård och naturen som bara väntar på att vakna till liv igen.

6,4 kilometer. Jag tippar att vi var ute 35 minuter och Cecilia såg grymt stark ut och GLAD!!


Sen blev det min tur att ge mig ut på okänt vatten – yoga! 

Testa Cias stjärnövningar!


Balans. Spreta med armarna och lyft ena benet. Grymt jobbigt.

Flygplan. Stärker vrister, ben och magen.

3 kommentarer:

  1. Ja vilken härlig vårunda - det var så kul att få hänga med dig, du är ju grym ju, pepp!! Kanske byter jag ut mina powerwalks mot en och annan löprunda framöver.. ;)

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Dte blir ju så mycket roligare när man kan peppa varandra!

      Radera