onsdag 22 maj 2013

Wannabe under Sickla duathlon

 Jag har spenderat kvällen som åskådare till Sickla duathlon. Jepp, jag är en en äkta wannabe.

Blommande Hägg och kvällssol som glittrar i Sickla sjö. Det var åtta äkta entusiaster, och ett gäng nyfikna åskådare, som dök upp till onsdagens Sickla duathlon, på cykel med löparskor i packningen. Jag själv kom direkt från jobbet, i klädd högklackade boots och icke löparvänlig outfit ... enbart med syfte att boosta mig med lite stämning, ladda mig själv lite mentalt genom att se hur det går till att växla gren och köra ett lopp.

De flesta var lite, lite besvikna över att årets första triathlon och att simningen är framflyttad till nästa vecka men med tanke på de kalla vindarna så kändes det som ett klokt beslut.

3,3 km löpning + 17 km cykling + 3,3 km löpning avklarades på 52:17 minuter av den snabbaste deltagaren.

När den sista gått i mål på 1:07:02 (jag får se till att ragga upp lite folk som är mer på min nivå när jag ska köra så jag inte blir så hopplöst efter alla andra) traskade jag och Roger tillbaka till bilen, åkte hem och tog en pizza! Inte nytränade men dock nypåfyllda med inspiration och lust till triathlon.


Växlingsområdet.
Alla checkar sina klockor och ger sig i kast med första uppförsbacken.
I sommar så ... då har jag tänkt haka på.Häggen blommar. En vacker majkväll.

2 kommentarer:

  1. Kul och vara på plats och andas in härliga atmosfären och få inspiration :)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättekul och skön stämning! Att vara publik är en bra mental förberedelse och det är ju aldrig fel att träffa lite trevligt folk!

      Radera